ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПОРТАЛАМоля прочетете внимателно общите ни условия за достъп и използване на клиентския портал.


Лични данни

За да направите регистрация на портала ни е необходимо да предоставите Вашите лични данни (име, фамилия и имейл адрес), които Юнимастърс Лоджистикс Ес Си Ес ще обработва, в качеството си на Администратор на лични данни. Със своята регистрация в портала MyUnimasters, Вие ни предоставяте личните си данни доброволно, като след приключване на Вашата регистрация, данните Ви ще бъдат използвани за идентифициране при достъп до портала. В случай, че не ни предоставите личните си данни, няма да можете да направите своята регистрация и да се възползвате от възможностите на портала ни.

Личните Ви данни ще бъдат използвани във връзка с представяните Ви от Юнимастърс услуги като наш клиент. Данните Ви няма да бъдат обработвани за други цели без Вашето съгласие.

Ако желаете личните Ви данни, получени при регистрацията в сайта MyUnimasters, да бъдат използвани за друга комуникация и маркетингови цели, моля потвърдете Вашето съгласие тук.

С цел да поддържаме Вашата лична информация винаги точна и актуална, ние Ви даваме правото да коригирате личната си информация във всеки един момент. Можете да редактирате своите данни от секция Моят Профил, както и да смените паролата си или да добавите нови адреси за вземане или доставка на пратки.

За повече информация, вижте нашата Политика за поверителност.


Регистрация, потребителско име и парола

Регистрацията в клиентския портал, достъпен на http://my.unimasters.com/ изисква от Вас лични данни като име, фамилия и имейл адрес - информация, която ни е необходима за отдаване на права за ползване на портала. С потвърждаване на регистрацията, посетителят удостоверява, че предоставената информация е вярна и точна. Достъпът до портала е възможен след въвеждане на потребителско име (имейл адрес) и парола, които посетителят трябва да съхранява и да не предоставя на трети лица. Посетителят може по всяко време да промени паролата си, като такава промяна може да доведе до временно прекъсване на достъпа до портала. Опазването на паролата е отговорност на потребителя и при опасения, че Вашето потребителско име и парола се използват от други лица, трябва незабавно да смените паролата си чрез изпращане на съобщение на следния имейл адрес: customerhub@unimasters.com или на телефон: 0800 800 00 ( 09:00 до 18:00ч. в делничен ден ).


Технически изисквания

Клиентският портал е достъпен 24часа, 7 дни седмично освен в случай на техническа неизправност, причинена от форс мажорни обстоятелства или друг технически проблем, както и в случаите на планирана профилактика, за която потребителя ще бъде известен предварително. За използването на портала не се налага инсталиране на специализиран софтуер. При настъпил технически проблем, потребителят се задължава да сигнализира до екипа за поддръжка на клиентския портал чрез изпращане на съобщение на следния имейл адрес: myumlsupport@unimasters.com.
Made on
Tilda