Politica de confidentialitate


1. Cine suntem noi?

Unimasters (Unimasters Logistics SCS LTD, Unimasters Logistics SRL, Unimasters Logistics KFT, Unimasters Logistics PLC) este un operator de date cu caracter personal inregistrat la Comisia pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal si respecta principiile Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR) si legislatia locala. Se straduieste sa ofere o transparenta maxima referitoare la datele dumneavoastra personale si la modalitatea in care le stocheaza. Unimasters recunoaste dreptul la viata privata fiecarei persoane fizice. Sunteti protejat de aceasta politica, indiferent de calitatea dumneavoastra de parte contractanta a serviciului sau cea de beneficiar.
Ofera informatii despre modul in care se proceseaza datele dumneavoastra ca si client, ca abonat la site sau ca furnizor.


2. Cum puteti sa ne contactati?

Daca aveti intrebari referitoare la aceasta politica, doriti sa va exercitati drepturile sau daca banuiti ca datele dumneavoastra personale ar putea fi prelucrate ilegal, puteti sa ne contactati întotdeauna la adresa:

Unimasters Logistics SRL

1A Drumul Garii Odai Str,.

Cladire Airport Plaza, Otopeni

Telefon: + 40 372 777 115 (national)

E-mail: data.privacy@unimasters.com


3. Ce informatii colectam despre dumneavoastra?

Unimasters proceseaza datele personale pe care ni le oferiti voluntar in cursul interactiunilor noastre de afaceri sau prin inscrierea pe site–urile noastre. De asemenea, putem primi informatii care contin date personale de la partenerii nostri de afaceri din lantul de aprovizionare sau din registrele publice.

Colectam urmatoarele date despre dumneavoastra:

 • Nume, numar de telefon, e-mail, adresa de livrare - atunci cand va oferim sau prestam servicii pentru dumneavoastra;

 • Nume, companie, pozitie - atunci cand comunicam prin telefon;

 • Nume, prenume, e–mail, companie - cand va inscrieti pe portalul MyUnimasters sau cand completati formularul de contact pe site–ul nostru;

 • E–mail cand ne trimiteti intrebari prin intermediul site - ului nostru, cand va abonati la blogul nostru sau cand va trimitem un continut promotional sau informational;

 • Nume, e–mail, companie - cand sunteti angajat al unui contractant si va trimitem comenzi sau va comunicam detaliile livrarilor;

 • Nume, email - cand evaluati un angajat prin chestionar din semnatura;

 • Inregistrari vocale - atunci cand contactati Departamentul nostru de Relatii Clienti;

 • Inregistrari de supraveghere video - cand vizitati sediul firmei noastre.

Daca nu ne oferiti aceste detalii, nu vom putea sa indeplinim serviciile pe care le asteptati de la noi.


4. De ce avem nevoie de datele tale?

Noi procesam datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru administrarea cererilor, comenzilor /contractelor pentru servicii, precum si pentru livrarea bunurilor si serviciilor pentru desfasurarea activitatii companiei noastre, si a altor servicii care pot aparea in acest sens.
 2. Pentru furnizarea serviciilor personalizate solicitarilor dumneavoastra.
In aceste cazuri, procesarea datelor dumneavoastra va fi prelucrata pentru executarea contractului de servicii sau pentru a lua masuri inainte de incheierea unui astfel de contract in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul 2016/679
3. Evaluarea individuală a angajaților pentru serviciul furnizat.

De asemenea, le folosim pentru:

 1. Furnizarea materialelor de marketing a ofertelor promotionale, informatiilor despre evenimente si stirilor din lumea logisticii;
 2. Scopuri administrative si statistice, cum ar fi sondaje de afaceri si de servicii pentru clienti;
In aceste cazuri, procesam datele dumneavoastra pe baza consimtamantului dat in avans, pe care il puteti retrage oricand apasand butonul "Dezabonare", aflat in subsolul e–mailului.


5. Ce facem cu datele colectate?

Procesam datele dumneavoastra personale prin mijloace electronice si, uneori, prin pastrarea unei inregistrari pe hartie. Toate documentele electronice sau fizice (hartie) care contin date cu caracter personal sunt protejate prin masurile organizatorice sau tehnice respective pentru prevenirea distrugerii, pierderii, accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii, etc.

Stocam datele dumneavoastra pe servere situate in Bulgaria in spatii protejate cu acces restrans, iar masurile de securitate ale acestora sunt supuse unei inspectii periodice. Serverele sunt protejate de software antivirus, firewall etc.

De asemenea, stocam datele dumneavoastra personale in forma electronica pe sistemele de cloud furnizate de furnizorii de servicii verificati.
Serverele acestor companii pot fi amplasate în afara UE, in tarile in care Comisia Europeana a decis ca acestea asigura un nivel adecvat de protecție (de exemplu, SUA, Elvetia), dar si in tarile in care nu exista o astfel de decizie a Comisiei Europene. In ultimul caz, garantiile dumneavoastra sunt asigurate de regulamentele interne obligatorii ale acestor companii.

Daca doriti sa intrebati ce furnizori de servicii stocheaza datele dumneavoastra personale, puteti sa va exercitati acest drept in cadrul celei de a doua opțiuni din capitolul Drepturile dumneavoastra .

In scopul de a putea presta serviciile solicitate, cateodata, vom furniza datele dumneavoastra personale tertilor, cum ar fi transportatori, contractanti si parteneri din rețelele logistice globale si europene, situate in SEE sau in afara acestuia.
In ultimul caz, Unimasters poate furniza datele partilor in baza contractelor care contin clauze standard de protecție a datelor aprobate de Comisia Europeana, cu exceptia cazului in care acest lucru reprezinta un impediment in prestarea serviciilor (de exemplu, legislatia tarilor majoritare din Asia nu este echivalenta cu legislatia europeana).


6. Cat timp pastram datele dumneavoastra personale?

Stocam datele dumneavoastra personale in perioada prevazuta de lege.
Daca nu exista nici o regula legala, datele dumneavoastra se vor prelucra cat timp este necesar pentru indeplinirea scopului colectarii.
Pastram inregistrarile vocale de la apelurile de intrare si de iesire timp de doi (2) ani. Inregistrarile de supraveghere video sunt pastrate timp de treizeci (30) de zile.


7. Care sunt drepturile dumneavoastra?

Aveti dreptul de a ne solicita urmatoarele:

 • Dreptul de a fi informat daca datele dumneavoastra personale sunt prelucrate si modul in care acestea sunt procesate
 • Dreptul de acces la datele dumneavoastra personale
 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastra personale
 • Dreptul de a sterge datele dumneavoastra
 • Dreptul de a restrictiona procesarea datelor
 • Dreptul la portabilitate si transfer
 • Dreptul de a se opune unei metode de procesare

Pentru mai multe informatii despre modul in care va puteti exercita drepturile, va rugam sa ne contactati adresa/detaliile oferite la inceputul (punctul 2) acestei politici.

In cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra la confidentialitatea datelor pot fi incalcate, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Made on
Tilda